Puur hout

Ambachtelijke bouwmethode

Wij maken gebruik van traditionele bouwmethodes en geven hout dat tijdens het productieproces overblijft een nieuw leven. In natuurgebieden is Robuusteiken een gerenommeerde bouwer. Wij leveren straatmeubilair voor natuurorganisaties, kunstwerken zoals onze ligwip ‘Balance’, vogelaarsposten en dierenschuren. Puur hout is wat onze grote en kleine bouwprojecten met elkaar verbindt.

Robuuste objecten

Robuusteiken Ecologische Infra maakt zijn infrastructurele objecten van puur hout. Deze verfraaien de natuur of vergroenen de infrastructuur. Voorbeelden van onze puur houten objecten zijn eikenhouten (voetgangers)bruggen, zitelementen, picknicktafels, speeltoestellen, stoplichten en bewegwijzeringsborden. Het dikke eikenhout geeft ze een stoer uiterlijk. Onze vaklieden weten puur hout om te buigen tot de meest fraaie objecten. Geen doorsnee picknicktafel, maar een tafel waar bijvoorbeeld ook is nagedacht over het plaatsnemen van invalide mensen.

Natuurorganisaties en overheden

Robuusteiken Ecologische Infra werkt voor natuurorganisaties, gemeenten en provincies. In een tijd waarin pure materialen en duurzame projecten steeds meer de marktvraag zijn, denken wij dat onze ecologische infra-objecten prima aansluiten. Ze zijn niet alleen milieutechnisch een verantwoorde keuze, puur hout ziet er ook prachtig uit!

Ook houten infraobjecten voor uw organisatie of natuurgebied?

Offerte aanvragen