Onderhoud

Duurzaam genieten

Robuusteiken is een onderneming die circulair bouwen tot kunst heeft verheven. Wij bouwen niet alleen woningen met een kleine voetafdruk, maar maken ook objecten voor de natuur die rust en ontspanning brengen. Van de bekende picknicktafel tot onze unieke ligwip. We plaatsen deze niet alleen, u kunt bij Robuusteiken Ecologische Infra ook terecht voor een onderhoudscontract. In een afgesproken frequentie lopen wij alle objecten langs en plegen waar nodig onderhoud, dat wij gespecificeerd bijhouden. Lang genieten van objecten is immers duurzaam genieten.

Steeds mooier

En mocht een nieuw onderdeel nodig zijn, stellen wij telkens de vraag hoeveel energie en grondstoffen voor het materiaal nodig zijn tijdens de productie, het gebruik en de verwerking tot afval. Of zijn er dan innovatieve materialen die nog beter zijn voor de natuur? Robuusteiken houdt uw objecten mooi én duurzaam, ook op de langere termijn. Sowieso wordt het hout in de loop van de tijd steeds mooier en krijgt het eiken nog meer dimensie.

Onderhoudscontract op maat

Qua onderhoudscontracten heeft Robuusteiken diverse mogelijkheden. Dat is geheel afhankelijk van de hoeveelheid objecten die u of uw gebied heeft en van de grootte van dit gebied. We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Overigens is dit onderhoud gekoppeld aan Robuusteiken objecten. Daarvan kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid garanderen.

Interesse in ons onderhoud op maat?

Neem contact op