Recreatiemarkt

Puur hout

Wij bouwen voor mensen met een ideaal. Of dat nu om een recreatiewoning gaat met een kleine voetprint, een exclusieve schuurwoning of robuuste picknicktafels, die ook geschikt zijn voor mindervaliden. De focus bij Robuusteiken ligt op het bouwen met puur hout en houtachtige materialen voor de particuliere en zakelijke markt. De recreatiemarkt is daarin een onderdeel dat groeit.

Ecologische materialen

Robuusteiken Ecologische Infra levert voor de recreatiemarkt ecologische speeltoestellen en ontmoetingsplekken van puur hout. Denk aan speeltoestellen, voetgangersbruggen of picknickbanken. Dat sluit uitstekend aan bij het werk van de andere specialismen binnen Robuusteiken. Robuusteiken Ecologische Bouw verzorgt ecologische woningen, villa’s en gebouwen en binnen Greentogether BV realiseren we grotere (recreatie)woning- en utiliteitsprojecten.

Transport en montage

Onze bedrijfshallen in Veenhuizen zijn volledig toegerust om uiteenlopende objecten te produceren. Wij leveren daarbij seriematig werk én maatwerk. Ecologisch produceren is onze passie. Onze ambachtelijke timmerlieden weten robuust hout om te buigen tot het door u gewenste recreatieobject. Ook verzorgt Robuusteiken Ecologische Infra het transport en de montage op locatie.

Interesse in onze stoere objecten?

Neem contact op