Overheden

Hergebruik materialen

Het idee van de circulaire economie is sterk verbonden met onze Cradle-to-Cradle gedachte. Robuusteiken Ecologische Infra maakt zich sterk voor het gebruik van producten die na gebruik weer de natuur in of hergebruikt kunnen worden.

Puur hout

We hebben voor gemeenten en provincies talrijke objecten die voor ontspanning in de natuur zorgen. Neem een kijkje bij onze producten, die alle één ding gemeen hebben: ze hebben een kleine voetprint. Bij het produceren van onze robuuste picknicktafels, voetgangersbruggen of verkeersobjecten ligt de focus op het bouwen met puur hout. Indien gewenst kunnen we u referenties laten zien van andere projecten.

U droomt, wij bouwen

Ons team bestaat uit bevlogen vakspecialisten die tijdens het bouwen van onze producten zorgvuldig te werk gaan. In nauw overleg met onze opdrachtgever komen we tot het gewenste eindresultaat. U droomt, wij bouwen. Of het nu gaat om het ambachtelijk produceren van een ligwip, vogelaarspost, het bouwen van picknicktafels voor mindervaliden of een dierenschuur, Robuusteiken maakt het voor u!

Geïnteresseerd in onze stoere, pure infraprojecten?

Neem contact op